Påmelding til nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Gå til innholdet
Følg oss Kunde nett

Nå kan du også få Aqualine sertifiserte flytekrager med plaststøpt beslag

Aqualine Frøya Ring flytekrage har innebygd over 30 års erfaring fra oppdrettsnæringen i noen av verdens mest værharde farvann. Flytekragen med galvaniserte stålbeslag og bunnring har blitt førstevalg og markedsleder, alltid til å stole på når styrken teller.

Nå kan vi også levere flytekrager med plaststøpte beslag. Den nye flytekragen med plastbeslag er underlagt de samme strenge krav til styrke og sikkerhet som Aqualine er kjent for. 

Flytekragen med plaststøpt beslag leveres i flere varianter; med eller uten stål fortøyningsbeslag og stagløsning. Kapasiteten vil variere alt avhengig av hvilke variant som velges. Også denne flytekragen kan leveres med bunnring.

Med denne utvidelsen av variantene kan Aqualine nå tilby flytekrager som kan tilpasses alle typer lokaliteter, fra den lune og skjermede til den mest ekstreme og værutsatte.

Aqualine har dedikerte og erfarne medarbeidere som har kunnskapen og fleksibiliteten som gjør det enkelt og naturlig å utvide og tilpasse produktspekteret til ulike ønsker i markedet, uten at det går på bekostning av sikkerheten.
Oppdatert