Påmelding til nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Gå til innholdet
Følg oss Kunde nett

Første leveranse til Russland

Aqualine har for første gang fått en leveranse til Russland. Leveransen går til Russian Salmon, som er en av de største oppdrettsselskapene i MurAqualine har for første gang fått en leveranse til Russland. Leveransen går til Russian Salmon, som er en av de største oppdrettsselskapene i Murmansk-området.  mansk-området.  
Selskapet er i ferd med å ekspandere, og vi leverer nå rør, klammer, fortøyninger, bøyer og anker til 10 merder, som tilsvarer 1000 tonn utstyr.  Alt skal monteres i Vardø, og skal stå i sjøen i Petsjenga-regionen, som ligger midt mellom Kirkenes og Murmansk

Vi håper og tror dette er den første av flere store leveranser til Russland i løpet av de kommende årene.

Første leveranse fra Nordhammarvika
Utstyret som ble skipet sist uke var første leveranse fra det nye industriområdet på Nordhammarvika, som vil i løpet av neste år bli Aqualin`s  nye base med ca. 90 mål. 3 ganger så stort som dagens base på Hamarvika. Det vil bli bransjenes største og mest moderne havbruksbase. 
 
Selve dypvannskaia har vært ferdigstilt i flere måneder. Frøya kommune overtok kaia formelt sist mandag, og vi fikk da tatt i bruk den umiddelbart for å få skipet denne storleveransen til Russian Salomon.


Oppdatert