Påmelding til nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Gå til innholdet
Følg oss Kunde nett

Aqualine styrker seg på not og service

Aqualine har kjøpt aksjene i Frøya Havbruksservice AS og Hestnes Offshore & Aquaservice AS. Dette er et ledd i strategien for å bli en betydelig aktør innenfor produksjon, salg og service på not.

Det er med glede og stolthet at vi nå kan informere om at vi har kjøpt de to veldrevne selskapene, dette styrker oss i et krevende og voksende marked. Selskapene har solid kunnskap og erfaring innenfor produksjon og service på not, noe som vi nå skal videreføre og forsterke.

Med dette oppkjøpet vil Aqualine styrke seg betydelig som en nasjonal og internasjonal leverandør til oppdrettsnæringen. Vi vil nå bli en enda større og mer komplett leverandør av systemer for industriell produksjon av oppdrettsfisk i sjø.

Det blir en spennende periode fremover og vi er glade for å ha fått Frøya Havbruksservice AS og Hestnes Offshore & Aquaservice AS på laget. Nå starter et viktig arbeid med å få sveiset oss sammen til en slagkraftig organisasjon.

Hele verdikjeden med Marine engineering, fortøyningssystemer, flytekrager og nøter blir nå forsterket. Spesielt gjelder dette på spesialproduksjon av nøter og service (vask, impregnering og reparasjon). Frøya Havbruksservice AS har vært en dyktig og anerkjent produsent av nøter, mens Hestnes Offshore & Aquaservice AS over lang tid har drevet med service på not.

Hovedeier, Kjell Fredriksen, selger sine aksjer etter å ha drevet virksomhetene siden 1994. Han er nå blitt 67 år og ønsker å trappe ned denne delen av sin virksomhet for å konsentrere seg om øvrige virksomheter.
-    Jeg er overbevist om at den kompetanse og det lokale eierskap som Aqualine AS tilfører virksomhetene vil bidra til å forsterke selskapenes posisjon, videreutvikling og sikre gode arbeidsplasser også i fremtiden, sier Kjell Fredriksen.

-    Dette er en god dag for oss, uttaler Vidar Skarpnes, daglig leder for både Frøya Havbruksservice AS og Hestnes Offshore & Aquaservice AS. Vi har 30-års erfaring med not, og ser frem til å samarbeide med Aqualine AS om den videre utviklingen av selskapene.


Flyfoto Hestnes Offshore og Aquaservice

Bilde: Flyfoto Hestnes Offshore & Aquaservice AS.
Oppdatert